Over mij

Er was eens een meisje die toen ze acht jaar was van haar vader hoorde dat hij ergens anders ging wonen. In die tijd, begin jaren zeventig, was dit uitzonderlijk en was zij de enige op haar school met gescheiden ouders.

Ze schaamde zich voor haar thuissituatie en voelde zich anders dan andere kinderen. Dit maakte dat ze verlegen was, dacht dat ze er niet echt bij hoorde en niet zoveel zelfvertrouwen had. Toch was dit meisje ook dapper en een doorzetter, een Durfje Daantje.

Dit meisje was ik. Mijn oma heette Durfje Daantje. Ze wilde graag dat ik naar haar vernoemd werd. Nu is dit niet gebeurd en is het Diane Dorinde geworden.

Door mijn ervaringen heb ik nu een missie:

Ik gun alle kinderen, net als Durfje Daantje, voldoende zelfvertrouwen zodat ze dapper en met veel plezier door het leven huppelen, veel uitdagingen aan durven gaan en al hun mooie talenten kunnen ontwikkelen.

Dit is de reden dat ik samen met Durfje Daantje in mijn kindercoachpraktijk zoveel mogelijk kinderen een steuntje in de rug wil bieden.

Als meisje was ik al graag bezig met knutselen, tekenen en met mijn moeder was ik graag zelf kleding aan het naaien. Mijn creativiteit, die ik te danken heb aan mijn vader èn moeder, gebruik ik nu om leuke dingen te bedenken waarmee ik kinderen blij mee kan maken.

Ik hoop hiermee de wereld voor alle kinderen een beetje mooier te maken.

 

Liefs,

Contactgegevens

Diane Lakerveld

diane@pippipower-kindercoaching.nl

06-24752346

Bep van Klaverenstraat 8

2134 CM Hoofddorp

Wij gebruiken cookies om onze website en services te optimaliseren.

Klik hier voor meer info.

× Hoe kan ik je helpen?